Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arriba la tercera edició de la festa “Escoles fent poble”

Aquest proper dissabte, 1 de juny, tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles la tercera edició de jornada festiva “Escoles fent poble” organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí.

La jornada s’iniciarà a les 17 h. amb Tallers infantils (pintacares, bisuteria, mandales, plantació de llegums…) i venda de coca amb xocolata a càrrec de les AMPA. Seguidament, es farà l’entrega de premis als guanyadors del disseny del cartell de la 3a festa Escoles fent poble.  A les 19 h. arribarà el plat fort d’aquesta festa, amb l’actuació de Dàmaris Gelabert. La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. El seu canal de YouTube ja acumula més de 130.000 subscriptors. Des del seu debut, ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en 16 discos

A les 21 h. es farà un sopar de motxilla, i per finalitzar la jornada, a les 22 h. es projectarà la pel·lícula infantil “Coco”.

 

Back to top