Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primera sessió ordinària del Consell dels Infants i Adolescents de Constantí

Aquest dimecres 5 de juny s’ha fet a la Sala de plens de l’Ajuntament la primera sessió ordinària del Consell dels Infants i Adolescents de Constantí. Aquest Consell dels Infants i Adolescents és un òrgan consultiu i participatiu que té la finalitat de crear una estructura vàlida i estable de participació dels infants i adolescents i un òrgan de comunicació d’aquests amb les autoritats municipals.

Aquesta primera sessió ordinària del Consell ha comptat amb la presència dels representants dels 4 centres educatius del municipi: col·legi Mossèn Ramón Bergadà, col·legi Centcelles, Institut de Constantí, i col·legi Turó. A més, també formen part del Consell, l’alcalde, Oscar Sánchez, que n’assumeix la presidència, la regidora Dolors Fortuny, vicepresidenta, un representat de cada grup municipal i una funcionària de l’Ajuntament, amb les funcions de secretària

Després d’aprovar-se l’acta de la sessió constitutiva del Consell dels Infants, celebrada el passat 3 d’octubre, s’ha procedit a la designació de la segona i tercera vicepresidència de l’òrgan. Seguidament, s’ha aprovat el reglament de règim intern de funcionament, i s’han presentat i aportat diverses propostes de millora per part de l’alumnat de cadascun dels centres. La sessió ha finalitzat amb un torn de precs i preguntes.

La voluntat del consistori és que aquest Consell dels infants i Adolescents sigui un òrgan estable de  joves que cursen entre 5è. de primària i 2n. d’ESO, on puguin exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i opinions, debatre i prendre decisions, així com proposar accions concretes per tal de contribuir a la millora del municipi.

Back to top