Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un total de 10 colles participen al VIII concurs de Sardanes Vila de Constantí

Un total de deu colles i uns 120 sardanistes procedents de diverses poblacions com Tarragona, Constantí, el Vendrell o la Pobla de Mafumet es van donar cita aquest diumenge 9 de juny a la VIII edició del concurs de sardanes Vila de Constantí. D’entre les colles participants n’hi havia de totes les edats i de diferents categories, alevins, infantils, juvenils, veterans i grans. Tal i com en anteriors edicions, el concurs puntuava per al Campionat de Catalunya de colles infantils. L’esdeveniment es va celebrar a la plaça de les Escoles Velles i va comptar amb  l’acompanyament musical de la Cobla Cossetània.

Aquesta ha estat la vuitena edició d’aquest Concurs de Sardanes Vila de Constantí, un concurs que es va recuperar l’any passat de la mà del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu i de la Confederació Sardanista de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, després que es deixés de celebrar l’any 1996.

Les categories aleví i infantil van comptar amb la participació de la colla sardanista infantil de Constantí, els Floquets de Constantí, una colla que es va presentar ara fa dos anys, coincidint amb la recuperació del Concurs, i que a més, es van proclamar guanyadors de la categoria aleví.

Totes les colles participants van rebre com a detall una ampolla d’oli de Constantí, envasat sota la marca “Vil·la de Centcelles” de la DOP Siurana, i amb una impressió relativa a la data de l’esdeveniment. La jornada va finalitzar amb la tradicional Ballada de la Sardana de germanor entre totes les colles participants.

 

Back to top