Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Piscina Municipal obre portes amb entrada gratuïta durant tot el cap de setmana

La Piscina municipal obrirà les portes aquest cap de setmana amb entrada gratuïta durant el dissabte i el diumenge (15 i 16 de juny) de 12 a 20 h.  Amb l’inici de la temporada d’estiu, a partir del 22 de juny i fins el dia 11 de setembre, l’equipament estarà obert cada dia de dilluns a diumenge de 12 a 20 h.

Per tal d’accedir a la piscina es poden adquirir els abonaments per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran, infantils o l’abonament familiar; o  bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Aquest any hi haurà també la possibilitat d’obtenir descomptes i preus exclusius per als abonats al Gimnàs del Pavelló Poliesportiu.

Pel que fa a les inscripcions i els abonaments es poden fer al Pavelló Poliesportiu municipal. D’altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació.

CARTELERIA PISCINA 2019 (ABONAMENTS, CURSETS, ENTRADES)

 

Back to top