La Piscina Municipal obre portes amb entrada gratuïta durant tot el cap de setmana

La Piscina municipal obrirà les portes aquest cap de setmana amb entrada gratuïta durant el dissabte i el diumenge (15 i 16 de juny) de 12 a 20 h.  Amb l’inici de la temporada d’estiu, a partir del 22 de juny i fins el dia 11 de setembre, l’equipament estarà obert cada dia de dilluns a diumenge de 12 a 20 h.

Per tal d’accedir a la piscina es poden adquirir els abonaments per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran, infantils o l’abonament familiar; o  bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Aquest any hi haurà també la possibilitat d’obtenir descomptes i preus exclusius per als abonats al Gimnàs del Pavelló Poliesportiu.

Pel que fa a les inscripcions i els abonaments es poden fer al Pavelló Poliesportiu municipal. D’altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació.

CARTELERIA PISCINA 2019 (ABONAMENTS, CURSETS, ENTRADES)

 

Back to top