Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre al públic un escape room fet per alumnes de l’Institut de Constantí

Aquesta setmana ha quedat instal·lat i obert al públic l’escape room “Els enigmes del temps”, que els alumnes de 3er d’ESO de l’Institut de Constantí van formalitzar dins del projecte “Centcelles, el nostre objectiu!” per aquest curs. L’escape room -un joc en el qual els jugadors (en petits grups) són tancats en una habitació, per sortir de la qual han de resoldre diferents enigmes- s’ha instal·lat en una de les sales de la Llar d’infants de Constantí a l’edifici de les Escoles Velles, i serà visitat per l’alumnat de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, així com pel de l’Institut de Constantí la setmana vinent, els dies 17, 19 i 21 de juny al matí.

L’escape room estarà obert, també per a tothom que vulgui gaudir de l’experiència, des del dilluns 17 al divendres 21 de juny en horari de 16 a 18 hores, amb entrades a les 16 i a les 17 h. Les persones interessades han de fer la reserva a: escaperoom@institutdeconstanti.cat

“Els enigmes del temps” és una proposta que ha estat desenvolupada dins del projecte “Centcelles, el nostre objectiu!”, que enguany s’ha centrat en el tema “Mesurar el temps” i que es va presentar conjuntament amb la resta de propostes realitzades durant aquest curs, el passat 14 de maig al Conjunt monumental de Centcelles.

L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut de Constantí va centrar el seu projecte en la creació d’aquest “escape room” dedicat al temps, per al qual han ideat la història –una noia que arriba a Constantí buscant el seu germà, arqueòleg, que està treballant a Centcelles i ha desaparegut– i els enigmes a resoldre, per poder sortir de l’espai

Back to top