Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen els actes de Sant Joan a Constantí

Aquest proper divendres 21 de juny comencen els actes de celebració de les festes de Sant Joan a Constantí. Els actes començaran el mateix divendres a les 17.30 h. amb una Fira de jocs infantils al carrer per a nens de 3 a 12 anys. A les 19 h. començarà la traca i hi ha prevista la sortida dels Gegants de Constantí. Ja a la nit, a partir de les 22 h., tindrà lloc una sessió de cinema infantil amb la projecció de la pel·lícula “Spider-Man”. Tots els actes del divendres 21 de juny es realitzaran a la plaça de la Generalitat.

Pel que fa als actes de la vigília de Sant Joan, el diumenge 23 de juny, arrencaran amb l’arribada de la Flama del Canigó i la tradicional lectura del Manifest de la Flama, que es farà a les 20 h. davant de l’Ajuntament. Aquest any, l’entitat encarregada de llegir el Manifest seran els representants del Club de Tir amb Arc Constantí.

A les 21 h. la comitiva d’autoritats municipals es traslladarà fins la Plaça de la Generalitat, per donar el tret de sortida a les Festes de Sant Joan, que com cada any celebra l’AAVV Centcelles. Seguidament, a les 22 h, es farà un Sopar de motxilla. Pocs minuts abans de la mitjanit, a la mateix Plaça de la Generalitat, tindrà lloc l’Encesa de la Foguera de Sant Joan i un Castell de Focs, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. La música no faltarà en aquesta revetlla de Sant Joan, i arribarà de la mà de Star Ways Band, la banda de versions d’un altre planeta. La vetllada finalitzarà amb un sessió musical a càrrec d’un DJ.

Back to top