Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La XX edició de la Nit del Futbol posa el punt i final a la temporada 2018-2019

El Centre d’Esports Constantí ha posat el punt i final a la temporada 2018-2019 amb una nova edició de la nit del Futbol, que s’ha fet aquest dissabte 29 de juny al Camp de Futbol Municipal de la Coma. La gran festa de final de temporada ha arribat aquest any a la seva 20a edició i ha tornat a reunir, un any més, als jugadors que integren tots els equips del planter, entrenadors, col•laboradors, familiars i amics, i socis i simpatitzants, en un acte marcat per un to familiar i festiu. En total, van ser prop d’unes 300 persones les que van assistir a aquesta 20 edició de la Nit del futbol.

La Festa ha servit per homenatjar tots els equips que integren el club. A banda d’aquesta entrega de premis i distincions, també hi va haver espai per als habituals parlaments dels representants de l’entitat esportiva i també de les autoritats municipals.

Back to top