Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers obre el III Cicle de Concerts a Centcelles amb la Cantata “Els colors del mar”

Aquest dijous 4 de juliol arrenca la III edició del Cicle de Concerts a Centcelles que portarà cada dijous del mes de juliol una proposta musical de qualitat dins el marc incomparable de la vil•la romana de Centcelles, a Constantí. El 1r concert del cicle anirà a càrrec de Veus-Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers presentant la Cantata “Els colors del Mar”. Organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, aquest cicle sorgeix com una continuïtat als concerts es feien al llarg d’aquests darrers anys com a acte previ a la Festa Major d’Estiu, amb una excel·lent acollida. El cicle constarà de 4 concerts, que es faran tots els dijous de juliol a les 20.30 h. i seran amb entrada gratuïta.

“Els Colors del mar” és un fresc espectacle amb direcció musical d’Eduard Iniesta i textos de Piti Español, inspirat en la Mediterrània. Es tracta d’un espectacle que permetrà veure dalt de l’escenari prop de 60 persones, entre músics i intèrprets. Considerat un dels cors de més nivell del nostre país, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.

La Mediterrània, aquesta mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i entre peixos i algues marines, es van trobar músiques i cançons meravelloses. Onades que ens acaricien l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar. Eduard Iniesta i Piti Español expliquen com van escriure aquesta obra amb un llapis a la mà i sempre amb la ingràvida i atenta mirada del mar; una obra feta de melodies tradicionals de la Mediterrània i d’obres originals del compositor i el lletrista. Es tracta, doncs, d’un espectacle de colors que prendrà vida a través de les veus blanques de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyades en aquesta ocasió per la cantant Gemma Humet. En aquest espectacle donen veu a una rumba, una dansa italiana, una cançó d’amor grega, una cançó satírica sobre la contaminació del mar o un cant a la vida de les persones refugiades. Tot plegat envoltat de llums i projeccions audiovisuals que permeten crear un ambient de calma o agitació depenent de la cançó.

 

Back to top