Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí es tornarà a mullar aquest diumenge per l’Esclerosi Múltiple

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge, 14 de juliol, per participar d’aquesta jornada solidària amb les persones afectades per aquesta malaltia. La Piscina Municipal de Constantí participarà aquest any d’aquesta jornada organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb l’objectiu de recaptar fons i visibilitzar aquesta malaltia.

En l’horari habitual d’obertura de la Piscina Municipal, de 12 a 20 hores, es podran fer donatius i, a més, s’ubicarà un punt de venda d’articles i material promocional de la campanya. La recaptació d’enguany es destinarà a l’Esclerosi Múltiple pediàtrica; el projecte se centrarà en donar atenció i suport als infants malalts i les seves famílies.

Nova jornada solidària al Club Esplai Constantí
D’altra banda, un any més, el Club Esplai Constantí organitzarà una jornada d’activitats lúdiques i esportives a les seves instal·lacions. Des de fa molts anys, el club Esplai Constantí és considerat un dels més solidaris de Catalunya durant la jornada del “Mulla’t”.

Al llarg del dia s’han organitzat campionats de futbol sala, i tennis , a banda de curses de natació. Des de les 11 a les 14 hores també hi haurà Inflables i jocs infantils. Ja a la tarda, tindran lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es farà el tradicional concurs de dibuix i seguidament tindrà lloc una exhibició de Country a càrrec de l’Associació Crazy Boots.

A les 20 h. tindrà lloc la tradicional Ballada de sardanes, amb la col·laboració de la Colla infantil Floquets de Constantí i la Colla del Lledó de la Pobla de Mafumet. La jornada finalitzarà amb l’entrega dels trofeus, abans que l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A protagonitzin el final de festa. Per participar de les activitats us podeu inscriure fins divendres 12 de juliol al taulell d’anuncis del Club Esplai.

Durant tot el dia, hi haurà voluntaris que donaran informació sobre la jornada i la taula del “Mulla ́t” on també es podran adquirir samarretes, tovalloles i material divers solidari de la campanya d’enguany.

Back to top