Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Quintet Montsant ofereix la seva única actuació de l’any a Centcelles

La tercera edició del Cicle de Concerts a Centcelles continua aquest dijous, 18 de juliol, amb l’actuació que oferirà el Quintet Montsant. Es tracta d’un concert únic i especial, i és que serà  l’única actuació que aquesta formació, un quartet de corda i percussió, oferirà durant aquest any.

El Quintet Montsant és una formació integrada per destacadíssims músics d’arrels majoritàriament tarragonines que interpreten una col·lecció de músiques de marcada influència ètnica. Units per la idea que la música no té etiquetes i que cal apropar el repertori actual a l’espectador, el quintet presenta un concert atípic i desenfadat que mescla tradició i contemporaneïtat en el més pur estil segle XXI.

Durant el concert a Centcelles presentaran l’espectacle Orient.cat, un programa que presenta un repertori format per obres de compositors contemporanis catalans i d’arreu del planeta on el fil conductor és l’orientalisme. Orient.cat mostra com els compositors es nodreixen d’elements com ara els ritmes d’amalgama, harmonia amb un fort regust modal i estructures pròpies del que s’ha conegut com a minimal- isme. També hi podem escoltar taques de flamenc, jazz i del llenguatge rítmic indi Konakol. Tots aquests elements, interpretats per el quartet de corda i la percussió, fan que el concert esdevingui una proposta amena, excitant i diferent per al públic ja habituat a la música de cambra.

El concert tindrà lloc al conjunt monumental de Centcelles, a les 20.30 h, amb entrada gratuïta

Back to top