Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

II Torneig de Bitlles Catalanes Constantí 2019

Fins el 25 de juliol estan obertes les inscripcions per participar del II Torneig de Bitlles Catalanes Constantí 2019 que es farà el dissabte 27 de juliol al Camp de Futbol Municipal de La Coma. Les inscripcions es poden fer a l’OAC de l’Ajuntament. Per a les persones interessades en quedar-se a sopar el preu és de 5 euros.

Les bitlles catalanes són un esport tradicional català consistent en llançar uns “bitllots” (bitlles petites) contra unes bitlles situades a una determinada distància a fi de tombar-les. Actualment el practiquen prop de 2000 persones a tot Catalunya, on hi ha més d’un centenar de clubs. Des del 30 d’agost de 2007 ençà, laFederació Catalana de Bitlles i Bowling  està reconeguda de ple dret per la federació internacional.

Podeu consultar les bases del Torneig a: II TORNEIG DE BITLLES CATALANES DE CONSTANTÍ

Back to top