Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El cicle d’activitats “Estiu a la Fresca” continua durant el mes d’agost

Un cop finalitzada la Festa Major, durant aquest mes d’agost continua el cicle d’activitats “Estiu a  la Fresca”, que un any més organitza l’Ajuntament de Constantí amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu. Una Sortida d’observació astronòmica, cinema i una exhibició de Ball Flamenc són les propostes que es realitzaran cada divendres del mes d’agost.

Aquest divendres 9 d’agost tindrà lloc una sortida d’observació astronòmica a Ulldemolins, que constarà d’una visita guiada, un sopar de motxilla i l’activitat d’observació, en la qual tots els assistents podran reconèixer els tipus d’estrelles i les constel·lacions, la mitologia, els contes i les llegendes associades. Es realitzarà l’observació mitjançant un telescopi per observar els planetes del sistema solar i altres objectes molt més allunyats.

Els divendres 16 i 23 d’agost, el cinema serà protagonista amb la projecció de les pel·lícules “Campeones” i “el Bebé jefazo”, a les 22 hores a la Plaça de les Escoles Velles.

Els actes del cicle “Estiu a la fresca” del mes d’agost finalitzaran el divendres dia 30 amb un Exhibició a càrrec de l’Associació de Baile Flamenco Esencia

Back to top