Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Servei de Bus nocturn especial per Santa Tecla

Aquest dissabte 21 de setembre podràs gaudir de les Festes de Santa Tecla de Tarragona sense necessitat d’agafar el cotxe. L’Ajuntament de Constantí ofereix un servei de Bus especial per gaudir de les  festes de Santa Tecla. El servei és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions s’han de fer abans del dijous 19 de setembre a les 14 hores, fent una reserva per whatsapp al 656 772 270. Els menors d’edat hauran de presentar una autorització de pares/tutors.

Horari d’anada: A les 23.30 hores des de la Plaça de les Escoles Velles fins a la Plaça Imperial Tarraco. Horari de tornada: A les 5.30 hores des de la Plaça Imperial Tarraco fins a la Plaça de les Escoles Velles

Back to top