Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta el número 35 dels “Estudis de Constantí”

Aquest divendres 29 de setembre s’ha fet a la Biblioteca Municipal l’acte de presentació del número 35 de la miscel·lània “Estudis de Constantí”. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, i va ser presentat  per la filòloga Arga Sentís.

El número 35 de la revista “Estudis de Constantí” inclou en aquesta edició un total de 5 articles d’alguns dels col·laboradors habituals de la publicació, com és el cas del constantinenc Lluís Papiol, que en aquesta ocasió aporta un article titulat “Tenim els diferents tipus de ceràmiques de l’Antiguitat”.

L’historiador Josep Maria Grau Pujol participa en aquesta edició amb dos articles, un d’ells referit a la Immigració agrària a Constantí en el creixement demogràfic del segle XVIII; i l’altre, que signa conjuntament amb Jordi Anglès Sanahuja, sobre “El mercat matrimonial entre el camp i la ciutat: L’exemple de Constantí i Tarragona (Segona meitat del segle XVIII).

El també historiador i arqueòleg, Jaume Massó Carballido, aporta un article sobre una troballa visigòtica a la partida de la Grassa, l’any 1816. Finalment, Josep Maria Solé i Barrufet, signa un article que porta per títol “Un pany de tres claus i altres històries”.

Back to top