Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca busca voluntaris per col•laborar amb el projecte de millora de la comprensió lectora dels infants

Durant el proper mes d’octubre la Biblioteca Municipal de Constantí posarà de nou en marxa el projecte LECXIT. Aquest projecte, que ja es va desenvolupar amb una bona acceptació durant el curs passat, té com a objectiu millorar la comprensió lectora dels alumnes de primària. Per tal de desenvolupar el projecte, des de la Biblioteca Municipal es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a voluntàries.

La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d’un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants. Si tens més de 18 anys, tens una hora lliure a la setmana i vols encomanar la passió per la lectura a un nen o una nena et pots fer voluntari/ària. Tots els interessats/es poden posar-se en contacte amb la Biblioteca, a través del telèfon 97752 06 92 o biblioteca@constanti.cat.

Lecxit-Lectura per a l’èxit educatiu és un projecte promogut per la Fundació Bofill, l’Obra Social “La Caixa” i la Generalitat de Catalunya. A Constantí s’implementa gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i la Biblioteca Municipal. Les sessons de LECXIT es continuaran fent els dilluns a la tarda, a les 17.15 h, a la Biblioteca Municipal.

 

 

 

Back to top