Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per participar a la II Caminada de Tardor

El diumenge 20 d’octubre tindrà lloc la II Caminada de Tardor, que organitza l’Ajuntament de Constantí. Aquest any, la Caminada sortirà des de la Plaça de les Escoles Velles i arribarà fins als Pallaresos. Un cop allà, es farà una visita a la Casa Bofarull, inclosa dins la Ruta Jujol. Seguidament s’iniciarà un dinar de germanor.

Les inscripcions per participar d’aquesta Caminada i del dinar popular es poden fer fins el 17 d’octubre a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament. El preu de les inscripcions per al dinar és de 10 €uros. La tornada fins a Constantí es farà en autobús.

Durant aquests últims anys, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat diverses caminades populars que s’han caracteritzat per la seva gran participació.

Back to top