Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs de les Aules d’Extensió Universitària per la Gent Gran a Constantí

Aquest dimecres 2 d’octubre s’ha iniciat a Constantí una nova edició de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran (Curs 2019-2020), que organitza l’àrea Social de la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració del Sindicat Agrícola de Constantí.

Una cinquantena de persones van assistir a aquesta sessió inaugural a càrrec de  Vanessa Troncho, consultora empresarial, que va parlar de les “39 regles per estalviar i invertir millor”. L’acte també va comptar amb la presència de la 1a Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, el coordinador de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Josep Franquès, i Álex Caburrasi, en representació del Sindicat Agrícola. Precisament, el coordinador de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Josep Franquès, va aprofitar aquesta sessió de presentació per anunciar que aquest serà el seu últim any al capdavant de les aules, i va presentar la persona que n’agafarà el relleu com a coordinadora, Àngels Solé.

Les Aules de la Gent Gran, que arriben ja a la seva catorzena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i han comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres fins al mes de juny es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

Durant el darrers anys, les Aules de la Gent Gran s‘han anat multiplicant arreu de Catalunya, afavorint també un gran creixement del nombre de participants. A les comarques de Tarragona el funcionament ha estat molt exitós, i el nombre d’aules i de participants també s’ha vist incrementat.

Back to top