Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acull una xerrada de sensibilització envers el col•lectiu LGTBI

Constantí acull aquest dimecres, 30 d’octubre, un acte institucional de suport al col·lectiu LGTBI de la comarca del Tarragonès. El Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, organitza una xerrada a la Biblioteca Municipal per sensibilitzar envers la diversitat d’orientació sexual, d’identitat de gènere i prevenir la LGBTIfòbia.

Amb el títol “Igualtat i gènere” la xerrada s’emmarca dins d’una campanya de sensibilització i difusió i comptarà amb el testimoni i l’experiència de persones de l’associació H2O, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona, que té com a objectiu principal dignificar i millorar la situació de les persones homosexuals i transsexuals a la nostra societat, en tots els seus àmbits, incidint especialment en la tasca educativa.

La xerrada compta amb el suport del Servei d’Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Tarragonès i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. El Ple de l’Ajuntament de Constantí aprovava el passat mes de setembre, per unanimitat de tots els grups municipals, una moció en suport del col·lectiu LGTBI.

Back to top