Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen nous cursos de carretoner i operador de plataforma elevadora a Constantí

Aquest dijous 7 de novembre s’han iniciat dos nous cursos convocats per l’Oficina Municipal de Treball a Constantí. Es tracta d’un nou curs de carretoner i un curs d’operador/a de plataformes elevadores.

Una vintena d’alumnes realitzen el curs d’operador/a de plataformes elevadores, que tindrà una durada de 12 hores i té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics de seguretat i prevenció per a la utilització de plataformes elevadores. Es tracta d’un curs gratuït, subvencionat pel Consorci de Formació contínua. El curs s’ha iniciat amb una sessió teòrica, a la 2ª planta de l’edifici de la Biblioteca Municipal. L’endemà, divendres 8 de novembre, es realitzarà la part pràctica al Polígon de Valls (carrer Artesans 21-23).

D’altra banda, s’ha iniciat també un nou curs de carretoner, amb una quinzena d’alumnes inscrits, té una durada de 24 hores i finalitzarà el 28 de novembre. El curs té com a objectiu general capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 58451. Una vegada finalitzat el curs el participant ha de conèixer, de forma general, les modalitats, condicions i riscos en les diferents operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen; utilitzar el carretó de manera adequada segons l’entorn, i fer  les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu entorn.  El curs, subvencionat pel Consorci de Formació Contínua, consta d’una part teòrica que es farà a l’Escola d’Adults Municipal, i una part pràctica amb carretons de manutenció: frontal, retràctil, transpalet, recull de comandes i apiladora, que es realitzarà al polígon de Vila-seca .

 

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults,

continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

 

Back to top