Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inscripcions per al Dinar d’homenatge a la Gent Gran

El proper diumenge 17 de novembre, a les 14 h, es farà al Pavelló Poliesportiu un Dinar de reconeixement a la Gent Gran de #Constantí. L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament organitza aquest esdeveniment plantejat com un homenatge a l’aportació i dedicació del col•lectiu de la gent gran al nostre municipi. Hi poden participar tots els constantinencs i constantinenques majors de 65 anys. Totes les persones interessades en assistir al dinar s’han d’inscriure prèviament i adquirir un tiquet per valor de 15 €uros a l’OAC (Oficina d´Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament. El termini d’inscripcions finalitza el 15 de novembre. Si teniu qualsevol consulta, no dubteu en contactar amb l’Ajuntament per telèfon al 977 520 521 o per correu electrònic: registre@constanti.cat

Back to top