Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí organitza un acte de reconeixement a la seva Gent Gran

Prop de 200 persones han participat aquest diumenge 17 de novembre del Dinar de reconeixement a la Gent Gran de Constantí, que s’ha celebrat al Pavelló Poliesportiu Municipal. L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquest esdeveniment, que s’ha plantejat com un homenatge a l’aportació i dedicació del col·lectiu de la gent gran al municipi.  Després del dinar, els assistents van poder gaudir de l’actuació d’un monologuista.

Durant l’acte, es va fer entrega d’un detall per a tots els assistents, i també es va fer un reconeixement a la constantinenca de més edat, i també al matrimoni de més edat.

L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí es planteja com un dels reptes principals  promoure l’envelliment actiu de les persones, i és per això que es fomentaran activitats com el programa de prevenció de les caigudes i altres propostes que tenen com a objectiu fomentar l’activitat física entre les persones grans.

Back to top