Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’escriptor local Xavier Reinoso presenta el seu segon llibre , “La décision de Juliette”

L’escriptor local, Xavier Reinoso, ha presentat aquest diumenge 17 de novembre el seu segon llibre “La décision de Juliette”, una obra sorgida de les classes de francès que durant deu anys ha impartit i imparteix en Xavier Reinoso al Sindicat Agrícola de Constantí. La bona relació entre professor i alumnes ha donat com a resultat aquesta novel·la, que tracta sobre les coses importants de la vida, sobre la conveniència de fixar-nos en allò que les persones realment són i no tant en les aparences. Un text escrit en francès que també s’ha traduït al català i castellà en el mateix llibre perquè sigui, a més, una eina de suport a les classes.

Aquest llibre, editat pel Sindicat Agrícola de Constantí, compta amb nombroses col·laboracions que aquest diumenge no s’han volgut perdre l’acte de presentació, que s’ha fet ala Sala Macià Martorell del Sindicat, i que a més de l’autor  ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, i d’Àlex Caburrasi en representació del Sindicat Agrícola.

Joier artesà de professió, professor de francès titulat per l’EOI, membre de l’Associació Literària de Constantí, col·laborador de Constantí Ràdio, i una persona molt activa en el teixit social i cultural del municipi, Xavier Reinoso publicava a principis d’aquest any 2019 el seu primer llibre “Llençols al vent”, una recopil·lació de tota la seva obra. Uns mesos després, ha arribat aquest segon llibre “La decisión de Juliette”.

 

 

 

Back to top