Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una vintena de persones realitzen a Constantí un curs de manipuladors de productes fitosanitaris

Una vintena de persones estan realitzant des del passat 18 de novembre un curs de manipulador/a de productes fitosanitaris convocat per l’Oficina Municipal de Treball. El curs, que s’ha desenvolupat a l’edifici de la Biblioteca municipal, finalitzarà aquesta primera setmana de desembre.

Es tracta d’un curs totalment gratuït, i té com a objectiu adquirir les competències professionals necessàries i obligatòries per aplicar i comprar productes fitosanitaris d’acord amb la normativa vigent. Entre els continguts es treballaran aspectes com el transport, l’emmagatzematge i la manipulació dels productes, mètodes de control de plagues, malalties i males herbes, i la neteja i el manteniment dels equips.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Back to top