Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí reconeix la tasca de les entitats socials del municipi en el Dia Internacional del Voluntariat

Aquest dijous 5 de desembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí la Lectura d’un Manifest per commemorar el Dia internacional del Voluntariat. L’acte ha comptat amb la presència de representants de diverses entitats i associacions del municipi que treballen i tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat. L’acte ha comptat amb la presència de representants de: Càritas, Voluntariat per la Llengua, Associació Contra el Càncer, Mujeres Reset, projecte Lecxit, Amants dels animals i les Ampas de les escoles del municipi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Constantí ha volgut oferir el seu reconeixement a persones i entitats que, de forma lliure i solidària, tiren endavant aquests projectes des d’una vessant solidària i altruista. L’alcalde, Oscar Sánchez, ha obert l’acte agraint la tasca i el compromís de totes les persones voluntàries del municipi i n’ha destacat la vocació solidària i de transformació social. Seguidament, s’ha procedit a la lectura del Manifest.

L’ Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985  va acordar que el  5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

Back to top