Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza diverses activitats solidàries per col•laborar amb la Marató de TV3

Un any més, Constantí s’abocarà aquest diumenge 15 de desembre a la solidaritat amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries. Com cada any, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” organitzarà aquest proper diumenge una nova edició de la Marató Musical que arriba ja a la seva 11ª edició. Abans però, aquest dijous 12 de desembre té lloc a la Biblioteca Municipal l’activitat “Lectures Solidàries”. Des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre totes aquelles persones que ho desitgin podran passar per la Biblioteca i dedicar uns minuts a la lectura. L’Ajuntament de Constantí aportarà 1€ per cada lector/a i d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa.

Les activitats continuaran dissabte dia 14 de desembre, amb una Master Class de Zumba Solidària al Pavelló Poliesportiu municipal, a partir de les deu del matí. Totes les persones assistents faran un donatiu de 2 € que també es destinarà a recaptar fons per la Marató. A més, durant tot el cap de setmana podrem trobar al carrer Major una parada de “Retalls. La botigueta solidària” amb l’exposició i venda de tots els treballs realitzats per aquest col·lectiu durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats. Tota la recaptació es destinarà també, íntegrament, a La Marató de TV3.

I com cada any, l’acte principal arribarà el diumenge 15 de desembre a les cinc de la tarda amb l’XI Marató Musical al Pavelló Poliesportiu, organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. Comptarà enguany amb la participació de les formacions de sensibilització, instrumental i coral de l’Escola Municipal de Música de Constantí; el Grup de Vent Pitjaclaus i el grup de Vent d’Avançat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls; el Grup Vent del Nord i el grup Kapela.cat; a més de la col·laboració del Club Gimnàstica Estètica Constantí i el Club Patí Constantí. A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col·laboren el Forn de Pa Ca Sebastià i la Pizzeria La Raval.

 

Back to top