Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Bàsquet Constantí presenta oficialment els seus equips

Coincidint amb els partits que els 3 equips del Club Bàsquet Constantí jugaven com a locals aquest diumenge 15 de desembre al Pavelló Poliesportiu Municipal, es va fer la presentació oficial dels 3 equips del Club, un acte que també va comptar amb la presència dels integrants de l’escola de bàsquet formatiu que el club ha posat en marxa aquesta temporada.

Aquesta temporada, l’entitat esportiva compta amb un total de tres equips federats: els dos Sèniors masculins (Black i Green), i recupera el Sènior Femení.

A més, el Club ha estrenat aquesta temporada 2019-2020 el projecte “Escola de Bàsquet”, amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport de la cistella entre els infants i del municipi, i que durant les primeres setmanes de funcionament ha tingut una gran participació.

Back to top