Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen les beques als alumnes amb millors resultats de l’Institut

Aquest dimarts 17 de desembre s’han lliurat a la Sala de Plens de l’Ajuntament les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí durant el passat curs 2018-2019. L’acte ha comptat amb la presència d’autoritats municipals encapçalades per la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny, i les regidores Virginia Bautista i María García, a més d’una representació de l’equip directiu de l’Institut encapçalada per la directora Rosa Clarós, els alumnes premiats i els seus familiars.

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600€ per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Álvaro Rodriguez i Gerard Llobregat

A més, la direcció de l’Institut i l’Ampa també han atorgat una beca als millors expedients del centre de 3r i 4t d’ESO. El premi de 3r d’ESO és atorgat per l’Institut i consisteix en la gratuïtat de la quota de centre i del programa de reutilització de llibres. El premi de 4t d’ESO, és un obsequi de l’AMPA i són 300 euros. Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat:

  • 3r d’ESO: Hoda Achabbar
  • 4t d’ESO: Lucía García Romero

L’Institut de Constantí finalitza aquest divendres 20 de desembre les classes abans de les vacances de Nadal i per aquest últim dia del 1r trimestre hi ha prevista una gimcana per l’alumnat d’ESO organitzada pels alumnes de 1r de batxillerat. Els alumnes tornaran a les aules el dia 8 de gener.

 

Back to top