Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí promou l’activitat física entre la gent gran del municipi

Amb l’objectiu de satisfer i millorar el benestar de la població, l’Ajuntament de Constantí, a través de les àrees d’Esports i Gent Gran, ha posat en marxa un any més un projecte per a la millora de la salut de les persones grans, a través de l’activitat física.

Es tracta de sessions grupals d’activitat física adaptada per a tots aquells ciutadans i ciutadanes a partir dels 60 anys. El projecte ha tingut una gran acollida amb un total de cinquanta persones inscrites.

L’activitat, que compta amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària de Constantí, s’organitza en diferents grups que s’adapten al tipus de perfil de cada participant, de manera que els nivells es corresponen amb les capacitats i el grau de dependència dels membres de cada grup.

Back to top