Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza un autobús per participar de la manifestació del 19-F

L’Ajuntament de #Constantí s’unirà a la manifestació prevista per al proper 19 de febrer per reclamar més seguretat a la industria química. El consistori ha organitzat un autobús per participar d’aquesta manifestació que s’iniciarà a les 19 h. a la Plaça Imperial Tarraco. Des de Constantí, sortirà un autobús a les 18.30 h des de la Plaça de les Escoles Velles i la tornada serà des del Camp de Mart una vegada finalitzi la manifestació. Les inscripcions s’han de realitzar a l’OAC de l’Ajuntament.

Amb el lema “Volem seguretat, informació i coordinació” la manifestació unitària està convocada pels sindicats UGT i CCOO, les tres federacions de veïns de la ciutat de Tarragona, la Coordinadora d’Entitats de Tarragona i els ajuntaments de Tarragona, Constantí, Vila-seca i la Canonja

Back to top