Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola Municipal de Música posa en marxa el projecte Harmonicus amb la col•laboració de les escoles

Una de les grans novetats del projecte educatiu de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí per aquest curs 2019-2020 és la posada en marxa del projecte Harmonicus amb la col·laboració de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergada.

El mètodes Harmonicus és un nou mètode musical creat pel músic Sergi Raya per tal que els infants aprenguin a tocar l’harmònica de manera fàcil, ràpida i molt divertida. Es tracta d’un mètode molt senzill i eficaç basat en els colors i els símbols, perquè en pocs minuts es puguin tocar cançons molt conegudes i els alumnes s’animin a seguir practicant.  D’aquesta manera, s’utilitzen els colors i els símbols per a llegir i tocar les notes.

Aquesta setmana s’ha iniciat el projecte conjunt amb l’entrega dels nous volums, que contenen els llibres i les harmòniques per a cadascun dels nens i nenes de primer de primària de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà.

Back to top