Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dos caps de setmana d’activitat festiva dins el Carnaval de Constantí

Tot és a punt per la celebració del Carnaval a Constantí, que en l’edició d’aquest any es concentrarà bàsicament el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març. Abans, però, aquest divendres dia 21 de febrer es farà la tradicional Rua de Carnaval a l’Avinguda 11 de Setembre, amb la participació dels alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, i amb la col·laboració de la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens”.

El dissabte, 22 de febrer, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A organitzarà una Festa del confetti i una Botifarrada Popular, a més de l’acte d’entrega de xumets a la Dragonina, activitats totes elles que es realitzaran al carrer Major.  A la mateixa hora, els guanyadors dels premis a les millors disfresses de l’any passat realitzaran jocs tradicionals i concurs de disfresses infantils.

Rua de Carnaval i Ball de disfresses

Però serà el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març el que centrarà el gruix d’actes del carnaval. El dissabte dia 29 a la tarda, a partir de les 18 h., i amb sortida des de la Plaça de la Generalitat, s’iniciarà la rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi. El recorregut arribarà fins al Pavelló Poliesportiu, on es traslladarà des de les 19.30 h. i fins la matinada tota la gresca i la disbauxa de la celebració, a la tarda amb el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical de Kid Dance, i posteriorment, després del Sopar de motxilla, amb el Ball de Carnaval amb l’actuació musical dels Tarraco Surfers i una sessió a càrrec de Dj Rulu fins ben entrada la matinada.

Després d’aquesta intensa jornada de dissabte els actes de Carnaval finalitzaran el diumenge dia 1 de març, amb la processó de l’enterrament del Rei carnestoltes, que sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins arribar al Parc de la Muralla, on  tindrà lloc la cloenda de la celebració amb la tradicional cremada del Ninot i una Sardinada popular. Durant aquesta cloenda del Carnaval es farà entrega dels Premis a les millors comparses, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua.

Back to top