Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

AVÍS A LA POBLACIÓ

Atesa la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus COVID-19 i d’acord amb la declaració de l’Estat d’alarma:

– La Policia Local de Constantí està desenvolupant una tasca preventiva i INTENSIFICA ELS AVISOS A LA POBLACIÓ per tal que es compleixin les mesures de restricció de circulació pels carrers, places i altres espais públics que han quedat restringits segons les mesures decretades.

– Des del consistori fem una crida a la ciutadania per tal que segueixi les directrius que preveu la declaració de l’Estat d’alarma. Us RECORDEM que qualsevol vulneració i incompliment d’aquestes mesures de restricció pot comportar sancions econòmiques segons la normativa vigent. Recordem que els ciutadans i ciutadanes NOMÉS PODEN CIRCULAR PER LA VIA PÚBLICA QUAN SIGUI IMPRESCINDIBLE, i en les situacions excepcionals que es preveuen en el Decret d’Estat d’alarma ( https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2020-3692&fbclid=IwAR1QbPNY5uzjPc0qmvPd_xsqOWDQwgxiY_AP97U2UDntYKpGkg07975q8BE )

– Respecte a la població més desfavorida i als col·lectius en situació de vulnerabilitat, us comuniquem que el Departament de Serveis Socials, a través d’un grup de tres professionals en un equip d’urgència, està tenint cura i fent un seguiment especial dels avis i àvies considerats grup de risc pel virus, i de la mateixa forma, s’està atenent la població més vulnerable i amb menys recursos.

– Una vegada més necessitem LA MÀXIMA COL·LABORACIÓ CIUTADANA. Demanem a la població un exercici de responsabilitat. Apel.lem a la solidaritat del veïnatge, i a la consciència col.lectiva de tota la ciutadania en aquests moments tant difícils. NO SORTIM DE CASA! Fem cas a les autoritats! És la única forma de parar el virus.

– Us recordem que en cas d’urgència us podeu dirigir telefònicament a l’Ajuntament a través del número 977.520.521 (de Dilluns a Divendres) en horari de 9.00 a 14.00 hores, i fora d’aquest horari en el telèfon de la Policia Local 977.524.001.

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració i comprensió

Back to top