Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí adquireix material sanitari per a repartir entre la població

L’Ajuntament de Constantí s’ha adherit a la compra conjunta de material sanitari per fer front al COVID-19 que gestiona el Consell Comarcal del Tarragonès, per a tots els municipis de la comarca. El consistori ha anunciat que ha adquirit unes 7.000 mascaretes FFP2 i 5 termòmetres de front.

Està previst que aquest material de protecció sanitària arribi la setmana vinent a Constantí. L’Ajuntament informa que les 7.000 mascaretes seran distribuïdes a domicili i tenint en compte les persones empadronades en cada domicili, de manera que ningú hagi de sortir de casa per anar-les a recollir. En els propers dies s’informarà de quin serà el procediment que se seguirà per a distribuir i fer arribar les mascaretes a totes les cases.

Pel que fa als termòmetres, serviran per controlar la temperatura de les persones que accedeixin als equipaments municipals una vegada aquests puguin reobrir quan s’aixequi el confinament

Back to top