Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La preinscripció escolar a tots els centres educatius de Constantí es farà del 13 al 22 de maig

Del 13 al 22 de maig es podrà fer la preinscripció escolar a tots els centres educatius de Constantí, col·legis Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles, Institut, i també durant aquest període es podrà realitzar la preinscripció a la Llar d’Infants Gugu. Un procés que aquest any, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, promou la preinscripció telemàtica i el tràmit es podrà fer online a través del portal web de cadascun dels centres.

Aquesta preinscripció telemàtica es podrà fer del 13 al 18 de maig, mitjançant el formulari que podreu trobar al web de cada centre i enviant la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu electrònic i fins tot es permetrà l’enviament per whatsapp.

Inscripció presencial

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial es podrà fer del 19 de maig al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre trucant per telèfon. Cada centre determinarà el seu horari d’atenció al públic, segons les necessitats. A causa del tancament de centres per la covid-19, enguany els centres educatius no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes. Atès que aquests només podran obrir per als tràmits administratius de preinscripció, no serà possible realitzar visites als centres.

Per fer la preinscripció presencial, en el dia i hora acordat, només podrà desplaçar-se al centre una persona de la família amb la recomanació de portar guants i mascaretes (No poden acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació).

D’altra banda, s’estableix la neteja diària dels espais, la desinfecció i ventilació periòdica de les instal·lacions i totes les mesures de protecció, seguretat i higiene per part del personal de cadascun dels centres que faci l’atenció presencial.

Back to top