Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí reprèn l’activitat dels òrgans col·legiats amb la celebració d’una Junta de Govern

Després de la suspensió temporal dels òrgans col·legiats del consistori amb motiu de la declaració d’Estat d’alarma per la Covid-19, l’Ajuntament de Constantí ha celebrat aquest dimecres 13 de maig una Junta de Govern Local Extraordinària, la primera des que va començar la crisi sanitària. La sessió s’ha celebrat de manera presencial a la Sala de Plens del consistori, amb el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene per part de tots els membres de la corporació assistents.

Durant aquesta Junta de Govern Local s’ha aprovat la llicència urbanística per a la construcció d’un magatzem al Polígon Industrial de Constantí, sol•licitat per l’empresa AFEPASA (Azufrera y Fertilizantes Pallarés S.A). L’empresa, té previst construir una nova planta de 5.000 metres quadrats al seu centre de producció a Constantí, que s’uniran als 15.000 m2 que ocupen avui les seves instal·lacions. Aquesta nova planta permetrà la fabricació de bioestimulants destinats a usos agrícoles i la creació de nous llocs de treball.

D’altra banda, durant la sessió també s’ha aprovat un conveni de col•laboració amb el Servei Català de Trànsit en matèria de seguretat viària al municipi. A través d’aquest conveni marc s’estableix una col·laboració continuada entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Constantí, amb la finalitat de desenvolupar accions concretes en matèria de trànsit per augmentar i millorar la seguretat viària al municipi.

Finalment, s’han aporvat convenis amb el Consorci de Normalització Lingüística per a desenvolupar actuacions d’acolliment lingüístic al municipi que permetin la formació i la integració social de les persones nouvingudes; i un conveni amb la Universitat Rovira i Virgili per tal de desenvolupar al municipi projectes del Programa d’Aprenentatge Servei de la URV, amb l’objectiu de promoure la formació integral dels estudiants universitaris.

Back to top