Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal reprèn el servei d’atenció presencial amb cita prèvia

La Biblioteca Municipal de Constantí reprèn des d’aquest dilluns 8 de juny el seu servei d’atenció al públic, sempre amb cita prèvia i només per a determinades gestions. De moment, només s’oferirà presencialment el servei de prèstec i devolucions de llibres i documents i sempre que prèviament s’hagi acordat la cita prèvia.

Per tal de demanar aquesta cita prèvia es podrà fer a través del telèfon 977 52 06 92, les xarxes socials de la Biblioteca, el correu electrònic (biblioteca@constanti.cat) o a través del formulari que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Constantí www.constanti.cat.

Les persones interessades hauran de demanar els títols requerits en el moment de sol·licitar la cita prèvia. Els títols prestats seran exclusivament els que es troben dintre del catàleg de la Biblioteca municipal.

En el moment d’accedir a l’equipament caldrà complir les mesures d’higiene i seguretat: ús de mascareta obligatori, ser puntuals i respectar l’horari acordat, acudir només una persona per cita, els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, i cal portar sempre el carnet de la Biblioteca. A més, tots els documents que es retornin durant aquest període es deixaran en quarentena abans de tornar-se a prestar.

Back to top