Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal

A partir d’aquest dimecres 10 de juny s’obre el termini d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal organitzat per l’Ajuntament de Constantí, que tindrà lloc entre els dies 29 de juny i 31 de juliol. El Casal d’Estiu té l’objectiu d’atendre les necessitats d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2008 i 2016, i oferirà novament dues modalitats: el Casal de lleure i el Casal d’Anglès. Les activitats es realitzaran a l’Escola Mossèn Ramon Bergadà. Com a novetats, per les franges de P3 a P5 es comptarà amb la col·laboració de les educadores de la Llar d’infants Gu-gu, i a més, es faran també activitats musicals preparades pels professors de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19, aquest any les normes i protocols de seguretat seran especials: es crearan grups de convivència independents, no hi hauran activitats col·lectives, es vetllarà per mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres entre infants, i d’entrada, no es planteja servei d’acollida ni de menjador. A més, degut a la situació d’excepcionalitat, aquest any es treballarà intensament l’equilibri emocional en l’exercici d’aquestes activitats lúdiques tan importants per als infants.

D’altra banda, s’atendrà a tota la normativa que per a la gestió de les activitats de lleure aprovin les autoritats sanitàries i el Departament de Salut. Es comprovarà la febre en els infants que hi acudeixen i en cas d’observar-se símptomes s’enviaran cap a casa i s’aplicaran les mesures corresponents tant a l’infant com a les persones implicades.

El Casal es desenvoluparà entre les 9 del matí i les 13 h del migdia Les inscripcions es poden fer per setmanes, amb un preu de 25 euros setmanals. Aquest any, les inscripcions s’hauran de fer per telèfon (recomanable) al 977 13 29 04 de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé per correu electrònic a: joventut@constanti.cat

Back to top