Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí ofereix un servei de bus gratuït a la platja

A partir del dilluns 13 de juliol, l’Ajuntament de Constantí posarà en marxa un servei d’autobús gratuït per a les persones empadronades a Constantí per anar a la platja de l’Arrabassada a Tarragona. De dilluns a diumenge, i des del 13 de juliol fins el 31 d’agost, l’autobus sortirà cada dia des del carrer Jaume I (davant de l’escola Mn. Ramon Bergadà) en direcció a la Platja de l’Arrabassada de Tarragona en horari 9:30 i 16:00 hores. La tornada des de la Platja de l’Arrabassada fins a Constantí es farà cada dia a les 13.00 i a les 20 hores.

Les places de l’autobus són limitades i caldrà apuntar-se prèviament trucant al telèfon 977 52 00 79 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Les reserves s’hauran de fer amb una antelació de 24 h. i per als trajectes de dissabte, diumenge i dilluns s’han de fer abans del divensdres a les 14 h.

Des de l’Ajuntament s’informa que l’ús de la mascareta serà obligatori dintre del vehicle i durant tot el trajecte, i els menors de 15 anys hauran d’anar sempre acompanyats per un adult.

Back to top