Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Llar d’Infants Gu-gu iniciarà el curs 2020-2021 amb un protocol de seguretat per la Covid-19

La Llar d’Infants Gu-gu iniciarà aquest dilluns 7 de setembre el nou curs 2020-2021 que vindrà marcat per les mesures i els protocols per garantir la seguretat dels infants i treballadores i per evitar contagis a causa de la Covid-19. Inicialment, el curs començarà amb un total de 20 alumnes, 15 a P-2 i 5 a P-1, tot i que la matrícula continuarà oberta.

El protocol d’actuació preveu que es prengui cada dia la temperatura corporal a nens i nenes; les sabates es quedaran a l’entrada i es farà un canvi de calçat; es farà el rentat de mans diversos cops al dia, i pares, mares i familiars no podran accedir a l’interior de l’edifici i s’hauran de quedar a la porta d’entrada de la Llar d’infants, a diferència dels anys anteriors.

La primera mesura que s’aplicarà és que els grups d’alumnes seran totalment estables, i les activitats seran coordinades per un mateix grup d’educadores en un mateix grup de convivència. Les activitats de cada grup de convivència es faran sempre en una mateixa aula.  D’aquesta manera, aquest curs no s’aplicarà el treball d’aprenentatge per ambients que es va posar en marxa el curs passat amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge espontani i lliure a partir de la motivació dels infants.

A l’hora del menjador els infants dinaran a la seva aula, i s’han habilitat 2 aules específiques per dormir.

 

Back to top