Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Matriculació a l’Escola de Música. Curs 2020-2021

Del 7 al 10 de setembre estarà obert el període de matrícules per al curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. L’oferta formativa, adaptada a la situació actual generada per la Covid-19, està adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals ofertades són: clarinet, flauta, saxo, violí, guitarra, piano i bateria.

Per tal de prevenir els contagis, aquest curs, totes les classes d’instrument seran individuals, es desdoblaran les agrupacions de l’Escola i també alguns dels grups de Llenguatge musical, aconseguint d’aquesta manera tenir grups molt reduïts i respectar la distància interpersonal.

A més, s’aplicaran les principals mesures de prevenció: ventilació de les instal·lacions, neteja i desinfecció regular seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, utilització de mampares pels instruments de vent …

Per a més informació i inscripcions: 977522126 i al correu electrònic escolademusica@constanti.cat

Back to top