Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Arquebisbat iniciarà en els propers dies les obres de rehabilitació de la coberta de l’Església de Constantí

En els propers dies està previst l’inici de les obres de rehabilitació de la coberta de l’Església Parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat la llicència d’obres municipals, l’últim tràmit abans que es puguin iniciar els treballs per part de l’Arquebisbat de Tarragona. El mes d’abril de 2018 es va produir l’esfondrament parcial de la coberta de fusta que apuntal·lava la segona volta de la nau central de l’Església, i també part de la teulada.

Segons consta en el projecte tècnic, per reforçar l’estructura de l’església es disposarà una encavallada metàl·lica per cada costat de l’encavallada de fusta. Aquests noves encavallades aniran recolzades en uns suports ja col·locats en el mur de maçoneria de l’església.

També es construirà la part de la coberta que es va ensorrar, amb corretges d’acer laminat recolzades sobre les encavallades, plaques rígides ondulants de fibrociment sobre les corretges i la posterior col·locació de teules àrabs envellides. Les obres no suposaran cap intervenció en la façana de l’església

Cal recordar que des del mes de març de l’any 2016 l’Església es troba tancada al culte. La rehabilitació de la coberta és un primer pas per a la seva reobertura.

Back to top