Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicia el curs a l’Escola Municipal de Música de Constantí

Aquest dilluns 14 de setembre s’ha iniciat el curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. L’Escola compta aquest any amb 58 alumnes matriculats. L’oferta formativa, adaptada a la situació actual generada per la Covid-19, està adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals ofertades són: clarinet, flauta, saxo, violí, guitarra, piano i bateria.

Tenint en compte la situació actual per la Covid-19 i seguint les recomanacions sanitàries, durant aquest curs s’aplicarà un protocol amb un seguit de mesures de prevenció i seguretat: ús de mascareta obligatori, ventilació de les instal·lacions, higiene de mans, neteja i desinfecció regular, utilització de mampares pels instruments de vent.

D’altra banda, per tal de prevenir els contagis, aquest curs totes les classes d’instrument seran individuals, es desdoblaran les agrupacions de l’escola i també alguns dels grups de llenguatge musical, aconseguint d’aquesta manera tenir grups molt reduïts i respectar la distància interpersonal. Aquest any, com a mesura de prevenció, s’ha decidit suprimir la coral en considerar-se que era la formació amb més risc en quant a la possibilitat de transmetre el virus.

Back to top