Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta el número 36 dels “Estudis de Constantí”

La situació actual a causa de la pandèmia ha fet que aquest any s’hagi decidit no celebrar públicament l’acte de presentació del número 36 de la miscel·lània “Estudis de Constantí”. Com ja es va fer amb la lectura del manifest institucional de la Diada Nacional de Catalunya, la presentació s’ha realitzat de forma telemàtica aquest passat divendres 18 de setembre, i s’ha pogut  seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. L’acte va comptar amb la presència de l’Inspector en Cap dels Serveis Territorials d’Educació, Rafael Muñoz, que va estar acompanyat de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez

El número d’aquest any de la veterana publicació compta amb els articles de col·laboradors habituals com: Lluís Papiol Molné: “Els principals camins de la historia, la cultura i l’art condueixen i s’agrupen a Centcelles. Pintures i mosaics”; Josep M. Llobet i Portella: “Cartes dels paers de Cervera a diverses persones de Tarragona (1422-1494)”; Anton Pàmies Martorell: “L’arquitecte Pere Caselles i Tarrats: l’home i l’obra, projectes a Constantí”; Jaume Massó Carballido: “Antoni Gaudí i l’arqueologia del Camp de Tarragona”; Josep M. Grau i Pujol: “Cartes de Lluís Bofarull Vallvé, mecànic armer de Constantí, des del front de guerra (maig-setembre de 1938)”; Josep M. Grau Pujol i Pilar Riera Fortuny: “Cartes del soldat Josep Fortuny Pons, de Vilallonga del Camp, mort al front de l’Ebre (1938)”; José Luis Cifuentes Perea: “De Constantí a Mauthausen: un billete al infierno”; Josep M. Solé Barrufet: “Camp d’Aviació, Base Aèria, Aeroport de Reus o de Constantí”; Mireia Català: “Anton Català Gomis i la pintura mural. Parròquia de Sant Feliu de Constantí”; i Josep Franquès Sans: “Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. Cursos 2017-2018, 2018-2019 i 2019-2020″.

Els exemplars dels “Estudis de Constantí” es podran recollir a la Biblioteca Municipal, amb cita prèvia.

Back to top