Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tancament de les instal•lacions esportives municipals

D’acord amb les noves mesures i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat que inclouen, entre d’altres, el tancament d’instal·lacions i equipaments esportius, l’Ajuntament de Constantí ha informat que tant el Pavelló Poliesportiu com el Camp de Futbol Municipal quedaran tancats durant un període mínim de 15 dies, des del 30 d’octubre fins el 13 de novembre, ambdós inclosos.

Les noves mesures i restriccions aprovades pel Govern de la Generalitat afecten de ple a la totalitat d’entitats esportives del municipi, ja que es manté l’ajornament de totes les competicions esportives no professionals d’àmbit territorial, i a més, també estableix la prohibició de realitzar entrenaments.

 

Back to top