Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí posa en marxa un curs d’aparadorisme per al comerç local

Amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar el comerç local i en el marc de les accions conjuntes de col·laboració entre l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers, durant els propers dies es posarà en marxa un curs d’aparadorisme adreçat als comerços locals. Aquesta iniciativa serà extensiva a tots els comerços del municipi, encara que no estiguin adscrits a la Unió de Botiguers de Constantí.

Tenint en compte l’actual situació sanitària aquesta formació s’oferirà de manera individualitzada a cada establiment i anirà a càrrec d’una professional de l’estilisme i el disseny. La professora visitarà els comerços del municipi que vulguin participar d’aquest projecte i els assessorarà de manera individual adaptant-se a cada cas i a cada comerç.

El curs oferirà assessorament per a la decoració dels aparadors i dels comerços, tant per a la campanya de Nadal com també per a d’altres èpoques de l’any, treballant en una planificació anual i en aspectes com la distribució de l’espai, la il·luminació, els materials necessaris i el muntatge.

Tots els comerços del municipi que vulguin participar d’aquest curs han d’enviar un correu a escolaadults@constanti.cat, o bé trucar al 977 52 42 28, des del 16 de novembre fins al 4 de desembre.

Back to top