Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El constantinenc Ángel Darío Rodríguez, campió d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

El jove constantinenc Ángel Darío Rodríguez s’ha proclamat campió d’Espanya absolut en categoria sènior masculí de Gimnàstica Rítmica, aconseguint així una de les places d’ascens a la primera categoria estatal. El gimnasta del Club Esportiu Kalos Tarragona participava el passat 15 de novembre al Campionat d’Espanya celebrat a València.

El programa de competició constava de tres aparells, pilota, cinta i cèrcol, i d’un total de 23 participants. Ángel Darío Rodríguez partia com un dels favorits per a fer-se amb el títol. Tot i que no va tenir un dia brillant i la competició no li va anar tan bé com s’esperava, no va tenir rival. La regularitat en els tres aparells mantenint-se en els primers llocs va ser determinant per a aconseguir el merescut or.

Durant les sis hores que va durar la competició, Ángel Darío Rodríguez va saber contenir els nervis i mantenir la concentració, malgrat el cansament i l’estrès que suposa jugar-te tota una temporada en un minut i mig per aparell. Ha estat una temporada molt llarga i amb molta incertesa fins a l’últim moment, amb la por al confinament i la possibilitat de perdre l’oportunitat de participar en aquest campionat.

El mateix dia 15, juntament amb el Campionat d’Espanya, es realitzava també la Copa d’Espanya masculina on l’equip de la selecció catalana format per Ángel Darío Rodríguez, Gerard López (Club Rítmica Mediterrània) i Xavier Batista (Club Rítmica Sant Feliu) aconseguien per a Catalunya la medalla de plata.

Back to top