Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí presenta el programa d’actes de Nadal 2020

Constantí ha presentat la programació d’actes de Nadal d’aquest any, que comptarà amb una vintena d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.  Malgrat l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia, des del consistori i les entitats locals s’ha volgut mantenir l’esperit nadalenc i s’ha treballat per donar forma a un seguit d’actes adaptats al moment que estem vivint, amb el compliment de totes les mesures de seguretat corresponents, per tal que petits i grans puguin gaudir d’aquest festes tan especials.

Aquest divendres 4 de desembre, l’encesa de les llums de Nadal marcarà l’inici de les festes amb un acte simbòlic. El divendres dia 11 es presentarà la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers, amb diverses novetats i amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el comerç local durant aquestes properes setmanes. El mateix dia 11 s’inaugurarà a l’antic mercat municipal el Pessebre elaborat amb materials reciclats per part del Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí

Una de les novetats de la programació d’aquest any arribarà el dissabte dia 12 de desembre al llarg del matí amb una nova activitat, Constanti-ó!,  pensada per gaudir en família i que consistirà en anar a buscar els tions perduts pels racons del terme.

Les escoles també tindran el seu protagonisme amb els tradicionals actes de celebració del Nadal, tot i que aquest any es faran a nivell intern i es podran seguir en format virtual. Tampoc no faltarà la Cantada d’una nadala conjunta, una activitat coordinada per l’Escola Municipal de Música i que comptarà amb la participació de l’alumnat de la Llar d’Infants Gu-gu, les dues escoles del municipi, Centcelles i Mn. Ramon Bergadà, i també s’incorpora aquest any l’Institut de Constantí. Aquest any, la nadala conjunta enregistrada prèviament, es podrà seguir el dijous 17 de desembre de forma telemàtica a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i també de Constantí Ràdio.

Pel que fa als actes organitzats per les entitats, l’Associació Literària de Constantí oferirà el seu tradicional recital poètic de Nadal, aquest any de forma virtual, i l’associació MotoClàssic Constantí farà la Plantada del Pessebre al Pont de les Caixes. De la seva banda, la Societat El Casino ha programat un espectacle de titelles per al diumenge 3 de gener.

I entre les novetats d’aquest any destaca la recuperació dels Nous Pastorets de Constantí, a càrrec de Les Forques Teatre, que durant els dies 26 i 27 de desembre recuperaran aquest espectacle de teatre tradicional amb l’objectiu de fer-nos acabar l’any amb somriures i l’esperança d’un any nou millor. Les entrades s’hauran de comprar anticipadament i s’aplicaran totes les mesures de seguretat corresponents.

Els dies 19, 24, 30 i 31 de desembre, de 11 a 13 h, tindrà lloc un espectacle d’animació infantil pels carrers del municipi. I amb l’entrada al nou any, els dies 2,3 i 4 de gener, els Patges Reials s’instal·laran al Pavelló Poliesportiu on posaran tot a punt per al repartiment de regals de la Nit de Reis i recolliran les cartes als Reis Mags dels nens i nenes de Constantí. El dia 5 de gener, i abans de la nit més màgica de l’any, seran els Reis Mags d’Orient els que no faltaran a la seva cita i faran parada al Pavelló on podran rebre la visita dels nens i nenes de Constantí. Per a aquestes activitats l’aforament serà limitat i caldrà fer una inscripció prèvia. S’aplicaran totes les mesures de seguretat corresponents.

Durant totes les Festes de Nadal es podran enviar les fotografies de temàtica nadalenca a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram) de l’Ajuntament de Constantí amb l’etiqueta #NadalAConstantí .

Consulta tota la programació a: https://issuu.com/constanti/docs/agenda_nadal_2020

Back to top