Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recupera els Nous Pastorets aquest Nadal

Cinc anys després, l’associació Les Forques Teatre tornarà a representar aquest Nadal els Nous Pastorets de Constantí. L’associació teatral, que els últims anys havia presentat el Pessebre Vivent a diverses places i carrers del nucli antic del municipi, ha recuperat aquest any el tradicional espectacle nadalenc. Aquest dilluns 14 de desembre s’ha fet la presentació d’aquesta nova edició dels Pastorets, en un acte celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, la regidora de Cultura, Dolors Fortuny, i el president, Marc Cardó, i vicepresident, Jordi Plana, de l’associació Les Forques Teatre. Des de l’associació d’Amics del Teatre s’ha volgut agrair el recolzament per part de l’Ajuntament, que en aquest any tan complicat i en l’actual situació, ha apostat per mantenir l’obra dintre de la programació nadalenca i col·labora amb l’organització.

Durant dos dies, el 26 i 27 de desembre a les 19 hores, es podrà tornar a gaudir dels Nous Pastorets de Constantí al Pavelló Poliesportiu municipal. L’obra comptarà amb la participació de 51 actors i actrius i una quinzena de persones col·laborant en el muntatge i tasques organitzatives.

La gran novetat dels Pastorets d’aquest any serà l’escenari, un escenari d’uns 20 metres amb 3 mòduls, que s’ubicarà al bell mig d’una de les Pistes del Pavelló (pista de patinatge). El públic assistent quedarà situat a banda i banda de l’escenari, per tal d’aprofitar al màxim l’espai existent i complir amb la distància de seguretat.

Els actors i actrius que intervindran en escena ho faran en 3 grups bombolla. L’obra, que tindrà un important component musical, de llum i de so, comptarà també amb la col·laboració de representants del Club Gimnàstica Estètica Constantí.

Tenint en compte l’actual situació sanitària a causa de la Covid-19, les entrades només es podran comprar anticipadament, a un preu de 7 €uros (3 €uros per als socis) i el pagament s’haurà de fer en efectiu. La venda d’entrades es farà a la Plaça de l’Església número 3 els dies 17 i 18 de desembre de 17 a 20 h i el 19 de desembre de 10 a 13 h.

Tant en l’accés al Pavelló com durant les representacions se seguiran totes les mesures sanitàries vigents aplicables als actes culturals.

Back to top