Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els Patges Reials s’instal·laran 3 dies al Pavelló i els Reis Mags arribaran el 5 de gener

Aquest any, l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Constantí tindrà un caire ben diferent. En el marc de les mesures restrictives que prenen les administracions per fer front la Covid-19 no es farà la tradicional Cavalcada dels Reis mags pels carrers del poble, però ses majestats ja van comunicar fa uns dies per carta a l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, que cap nen i nena es quedarà sense els seus regals.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Constantí ha preparat un dispositiu que permetrà que durant 3 dies, el 2,3 i 4 de gener, els Patges reials puguin instal·lar-se al Pavelló Poliesportiu per enllestir tots els preparatius de la nit de ries i tenir-ho tot a punt per a la nit més màgica de l’any. A més, tots els nens i nenes que ho vulguin podran visitar els Patges i fer entrega de les seves cartes als Reis Mags. Per fer-ho cal cita prèvia i les inscripcions s’han de realitzar a través del correu electrònic: majestatsdorientconstanti@gmail.com. Durant les visites dels infants al Pavelló s’aplicaran totes les mesures sanitàries i de seguretat corresponents.

I tot i que aquest any no hi haurà la tradicional cavalcada pels carres del municipi, els nens i nens de Constantí tindran l’oportunitat de veure Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener. Al llarg de tot el dia, Melcior, Gaspar i Baltasar, faran parada al Pavelló Poliesportiu on podran rebre la visita dels infants constantinencs. Per anar a veure els Reis Mags també cal fer inscripció prèvia a través del correu: majestatsdorientconstanti@gmail.com

Back to top