Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí manté el servei de menjador escolar durant les vacances de Nadal

Durant el període vacances de Nadal, l’Ajuntament de Constantí mantindrà obert el servei de menjador escolar tal i com ja ha fet durant els anys anteriors en els períodes de vacances escolars. El consistori continua plantejant com una de les actuacions prioritàries en els períodes de vacances escolars la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants.

Amb més d’una vintena d’alumnes inscrits, aquest servei de suport alimentari s’està desenvolupant un any més a l’espai habitual del menjador escolar al col·legi Centcelles. El servei s’ha iniciat aquest 22 de desembre i s’allargarà fins el dia 8 de gener. Aquest any, a causa de la situació sanitària, s’estan aplicant tota una sèrie de mesures d’higiene i seguretat com entrades i sortides esglaonades per diferents accessos, respectar la distància de seguretat entre grups a l’hora de dinar. I si cal, es faran diferents torns perquè no coincideixin molts alumnes en un mateix espai. Entre torn i torn es netejarà, desinfectarà i ventilarà el menjador. Abans i després de dinar es garantirà el rentat de mans.

Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars. En els pressupostos d’aquest 2020 l’Ajuntament de Constantí ha mantingut la partida pressupostària destinada a beques menjador de 130.000 euros, i durant aquest període de vacances escolars el 100 % d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

Back to top